luni, 9 august 2010

Articol destinat,in special,doamnelor


Astrologie: Cum te va influenta stelium in zodia dragostei

publicat pe 9 August 2010 de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul! http://www.astrodestin.ro


In astrologie, zodia Balantei este considerata zodia dragostei si a casatoriei, reprezentand domeniul relational. Luna august se anunta a fi plina in evenimente fericite in sectorul iubirii, deoarece planeta Venus, a intrat de curand in domiciliul sau din Balanta si are o forta deosebita. Iubirea si pasiunea se vor trezi si in inimile cele mai adormite si vor invada gandurile si persoanelor preocupate de bani si munca.

Marte, planeta sexualitatii se afla tot in Balanta, intr-o uniune armonioasa cu Venus, facilitand intalnirile amoroase intre iubiti. Zilele si noptile din 19, 20 si 21 august sunt ideale pentru a trai experiente sexuale de o intensitate deosebita.

Saturn, planeta karmei, este si el partas la aceasta conjunctie astrologica si favorizeaza intalnirile karmice pentru unii nativi, in functie de ascendent, intre 7 si 15 august.

Toate acestea culmineaza in data de 13 august, o zi norocoasa, cand Luna se afla si ea in Balanta, formand un stelium impreuna cu Venus, Marte si Saturn.

Efectele conjunctiei Venus – Marte in zodia Balanta se vor mentine pana in data de 8 septembrie, scazand in intensitate in ultima saptamana din perioada.

Iata cum vor afecta aceste conjuncturi astrologice viata sentimentala si amoroasa a nativelor din fiecare zodie:

FEMEIA DIN ZODIA BERBEC

Viata sentimentala: Veti avea ocazia sa intalniti un barbat din trecutul recent, care v-a fost foarte simpatic la prima vedere. Luati initiativa si nu pierdeti sansa de a-l cunoaste mai bine.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu, pot evada din cotidian cu persoana iubita pentru a profita de aspectele astrologice favorabile sexualitatii.

Pe plan sexual: Expuneti-va ideile si incercati sa conduceti lucrurile catre finalul pe care il doriti voi. Nu lasati nimic la intamplare, pregatiti fiecare mic detaliu. Alegeti-va o lenjerie de culoare rosie si efectul va fi cel pe care il asteptati

FEMEIA DIN ZODIA TAUR

Viata sentimentala: Venus va predispune spre romantism accentuat si puteti sa va indragostiti de un barbat misterios, pe care destinul vi-l va scoate in cale in aceasta perioada.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu tanjesc dupa momente de intimitate. Inchiriati un film romantic si izolati-va in cuibusorul vostru, departe de prieteni si familie. Nu uitati sa va inchideti toate telefoanele.

Pe plan sexual: Acum este perioada perfecta pentru a va indeplini toate fanteziile sexuale. Discutati cu partenerul si incercati ideile care nu au fost inca puse in practica. Nu va dati la o parte nici de la ceva mai excentric.

FEMEIA DIN ZODIA GEMENI

Viata sentimentala: Aveti sansa in aceasta perioada ca sa cunoasteti un barbat strain, de alta nationalitate, navigand pe internet sau daca mergeti intr-o calatorie. Saturn vorbeste de faptul ca va asteapta o intalnire karmica.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu, vor putea trai momente frumoase alaturi de persoana iubita intr-o excursie planificata in aceasta perioada.

Pe plan sexual: Schimbati locatia in ceea ce priveste intalnirile intime. Testati noutatea in intimitatea voastra si bucurati-va de beneficiile ce vor decurge de aici.

FEMEIA DIN ZODIA RAC

Viata sentimentala: Aveti un sarm puternic care va face pe reprezentantii sexului opus sa fie atrasi de voi, ceea ce poate duce la excese sentimentale si dificultatea de a alege intre mai multi potentiali parteneri.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu se vor apropia emotional de partener si vor putea impartasi secrete pana acum nedezvaluite.

Pe plan sexual: Este foarte important sa va satisfaceti in cat mai mare masura nevoile la acest capitol. Explicati-i partenerului ca este o perioada in care voi aveti nevoie de toata atentia sa.

FEMEIA DIN ZODIA LEU

Viata sentimentala: Nativele singure trebuie sa isi faca putin curaj si sa nu mai astepte ca marea dragoste sa vina la ele, sa actioneze la ceea ce inima le indica. Vor avea noroc daca vor iesi intr-un grup social nou.
Nativele aflate intr-o relatie de cuplu pot sa reiventeze pasiunea in relatia de cuplu daca urmeaza un curs de dans sau cauta mai des sa danseze cu partenerul.

Pe plan sexual: Contactele intime cu partenerul sunt mai profunde ca in trecut, in aceasta perioada. Incercati sa fiti relaxate cat mai bine inainte sa incepeti sa va aventurati sexual pentru a ajunge usor la orgasm.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Viata sentimentala: Persoanele singure ar fi indicat sa socializeze in anumite medii legate de cultura sau arta, deoarece sansele sunt mult mai bune in acele locuri pentru a-si gasi un partener.

Nativele aflate intre-o relatie de cuplu pot experimenta momente de tandrete deosebita in relatia lor.

Pe plan sexual: Pe plan sexual este un moment perfect sa va dominati partenerul. Convingeti-l sa intre in jocul vostru si nu veti regreta nici unul acest lucru.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Viata sentimentala: Voi sunteti cele mai norocoase in aceasta perioada, dragostea va umple fiecare moment din zi. Va puteti indragosti nebuneste de un barbat care apare pe neasteptate in viata voastra. Sunt sanse reale sa aveti o intalnire de natura karmica, plina de coincidente misterioase.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor putea experimenta telepatia in relatia de cuplu, deoarece se afla intr-o rezonanta profunda cu perechea lor.

Pe plan sexual: Cautati o apropiere cu partenerul deoarece asa veti atinge starea de intimitate necesara pentru a va trai sexualitatea la cote inalte.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Viata sentimentala: Nativele singure trebuie sa joace cartea adevarului in toate intalnirile pe care le vor
avea in aceasta perioada, deoarece acest lucru este cheia pentru a stabili o relatie profunda.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor simti nevoia sa discute multe aspecte cu persoana iubita si sa isi faca planuri de viitor. Este necesara o reconectare cu partenerul la nivel mental.

Pe plan sexual: Schimbati decorul intim si faceti ceva inedit sa spargeti bariera rutinei.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Viata sentimentala: Veti cunoaste multi barbati noi in aceasta perioada si flirtul va fi la ordinea zilei. Va va fura inima un nativ dintr-o zodie de aer.
Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor fi vesele si entuziaste, deoarece persoana iubita tinde sa fie foarte generoasa si atenta cu ele.

Pe plan sexual: Imbunatatiti-va performantele in aceasta perioada. Incercati un maraton sexual cu care sa va doborati recordul.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Viata sentimentala: In aceasta perioada faceti o schimbare de look si iesiti intr-un mediu nou. Un barbat mai in varsta va va remarca alura mandra si va incerca sa va intre in gratii. Deschideti-va in fata acestei experiente.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor trai starea de implinire alaturi de persoana pe care o iubesc si vor putea sa se bucure de micile placeri.

Pe plan sexual: Lasati-va partenerul sa vina cu idei inedite si urmati-i sfaturile. Sunt recomandate pozitiile intime care impun o atitudinea submisiva in aceasta perioada, deoarece increderea in partener va va relaxa mult mai usor.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Viata sentimentala: Aveti ocazia sa va distrati excelent si sa atrageti toate privirile in anturajul in care va faceti prezenta. Vor fi mai multi barbati care vor rivaliza sa va castige atentia.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor fi energice, pasionale si pline de initiativa. Din fericire partenerul vostru va fi gata de nebunii.

Pe plan sexual: Va asteapta multe experiente deosebite in aceasta perioada pe plan sexual, mai ales pe neasteptate. Bucurati-va de noutate.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI

Viata sentimentala: Dati frau liber sentimentelor voastre, aratati cat de romantice sunteti si ce bogatie sufleteasca aveti. Sunt sanse mari sa se indragosteasca de voi un barbat romantic.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor trai mirajul iubirii si se vor bucura mai ales daca opteaza sa se plimbe cat mai mult in natura cu persoana iubita.

Pe plan sexual: Iubirea este cel mai favorabil aspect al acestui interval asa ca nu ratati nici o ocazie de a va descarca de stres si probleme in plan sexual. Faceti-va reciproc un masaj erotic.


Va asteptam si pe http://www.aftr.aaz.ro/ Avem nevoie de sprijin.

Va recomand sa vizitati si http://www.reghinonline.aaz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu