sâmbătă, 17 aprilie 2010

Apelul umanitar se adreseaza oamenilor care cred ca printr-o mana intinsa si un zambet pot aduce fericire si liniste in sufletul suferinzilor. In spiritul credintei, omeniei si al solidaritatii facem un apel la bunavointa dumneavoastra, prin care va rugam sa va alaturati Asociatiei Filantropica "Timi&Raluca"-Tg-Mures, pentru sustinerea activitatii sociale, medicale si de educare pentru grija fata de semenii in suferinta. Nu trebuie sa uitam ca exista oameni care sunt fericiti pe acest pamant, dar din pacate altii, fara voia lor, au un destin nefericit. Acestia din urma se nasc si traiesc in conditii inumane, sunt afectati de diferite boli, unele chiar incurabile. Altii sunt parasiti la diferite varste si sunt obligati de soarta sa traiasca adevarate drame. Lipsiti de hrana, imbracaminte, medicamente si fara un acoperis deasuprea capului, aceste fiinte umane sunt inlacrimate, plang si viseaza, traiesc si spera ca intr-o zi viata lor se va imbunatati. Suntem oameni si nu trebuie sa trecem nepasatori pe langa acestia, nici atunci cand ei, sau organizatii care se preocupa de acestia, solicita ajutorul pentru ei. Unii dintre oamenii cu posibilitati si chiar multe persoane modeste sau cu posibilitati limitate, intind o mana de ajutor semenilor in nevoi majore.
Unul di scopurile asociatiei este acela de a crea conditii corespunzatoare pentru adapostirea, intretinerea si tratarea acestor oameni in dificultate.Facem precizarea ca astfel de cazuri sunt multe in zona si in tara noastra si dorim sa sustinem cat mai multi nevoiasi, dar depindem foarte mult de mijloacele materiale si financiare necesare de care dispunem. In prezent, ca organizatie umanitara, ne confruntam cu dificultati de ordin financiar si material pentru sustinerea programelor si activitatii dedicate semenilor care traiesc in conditii inumane. Avem nevoie urgenta de fonduri pentru a putea depasi aceste dificultati, a putea ingriji, trata si salva persoanele care trec prin suferinte dintre cele mai grele, chiar insuportabile. Suntem pregatiti si dispusi sa salvam vieti, sa schimbam viata in bine si sa bucuram, sa luminam viata acestor oameni incercati de soarta. Pentru aceasta avem nevoie si de ajutorul dvs. De aceea va rugam si pe dumneavoastra sa veniti alaturi de noi pentru sustinerea activitatii umanitare. Puteti si dvs. sa contribuiti pentru alinarea unor dureri care pot fi vindecate, puteti contribui la salvarea unora sau mai multor vieti oamenesti.
Trebuie sa precizam ca,potrivit legii, ONG-urile nu au voie sa realizeze profit si in aceste conditii ele sunt finantate de catre sponsori, donatori si oameni generosi in mod benevol, direct sau de catre companiile acestora.
Apelul nostru catre dumneavoastra este adresat datorita faptului ca activitatea si proiectele organizatiei noastre pot fi finantate numai din donatii, sponsorizari si contributii din partea firmelor si a oamenilor generosi, indiferent de domeniul in care acestia isi desfasoara activitatea. Cu ajutorul oamenilor care au credinta in Dumnezeu, a oamenilor care stiu si inteleg ce inseamna suferinta, viata celor care sufera acum, poate fi schimbata in bine daca si dumneavoastra doriti sa contribuiti.
Va adresam invitatia sa colaborati cu asociatia noastra ca sponsor, donator, membru sau fondator, facand bine celor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra. Contribuiti ca si persoana fizica sau juridica cu un ajutor material si financiar in functie de posibilitatile personale sau ale companiei dumneavoastra, asa cum ne indeamna Domnul Isus Hristos. Va rugam insistent sa gasiti o solutie prin care sa ne puteti ajuta.
De asemenea,avem nevoie si de ajutoare materiale, cum ar fi: medicamente, alimente, televizoare, frigidere, calculatoare, imbracaminte si incaltaminte pentru copii si adulti si alte lucruri pe care dumneavoastra nu le mai folositi,dar care,pentru altii ar fi foarte utile si folositoare. .
Daruiti o mica particica din partea dumneavoastra pentru sustinerea activitatii umanitare a asociatiei si contribuiti astfel la sustinerea nevoiasilor si a altor nevoi de care asociatia noastra este preocupata permanent.
Sa ne gandim si sa ajutam semenii cu un destin napastuit! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
V-am adresat apelul nostru cu incredere si avem convingerea ca veti veni in sprijinul nostru si contam in sprijinul dvs. Va dorim succese si realizari dintre cele mai mari pe toate planurile, dar si multa sanatate dumneavoastra si familiei. Va rugam sa confirmati prin e-mail despre oferta dumneavoastra de sponsorizare sau donatie, valoarea acesteia si data depunerii pentru fundatia noastra. Sunteti invitati la sediul asociatiei cand doriti si daca doriti, veti fi primit cu placere de catre noi. Va multumim!
Detalii despre asociatie,date de contact si tot ce mai aveti nevoie,gasiti la www.aftr.aaz.ro
“Mai fericit este cel care da, decat cel care primeste.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu