vineri, 3 septembrie 2010

Blumapi Impex - Reghin,Mures



Blumapi Impex


Firma noastra este producatoare de galerii lemn pentru perdele cu o experienta de peste 15 ani in Romania.

Compania a fost mereu receptiva la schimbarile care au avut loc pe piata romaneasca de profil, reusind sa se dezvolte si sa-si extinda desfacerea in toate zonele tarii.

In domeniul manerelor pentru stampile din lemn suntem cei mai mari producatori din tara lucrand cu cele mai importante firme de profil.

Din anul 2006 am inceput activitatea in domeniul prelucrari mecanice a metalelor.

Strunjire, frezare, rectificare, prelucrari prin electroeroziune.

Constructii de utilaje(ex: tuneluri de ambalare cu aer cald, utilaj pentru confectionat saci, huse din plastic de mari dimensiuni).


Galerii din lemn pentru perdele


Galeriile pentru perdele din lemn se compun din bara lemn brad cu diametrul de 28mm, insertii din lemn de fag, set pridere (dibluri, suruburi, carlige plastic).

Dimensiuni: 1.00 - 4.40ml(din 20 in 20cm).

Gama de culori: natur, stejar, cires, wenge, mahon, alb.



Galeriile pentru perdele din lemn/inox se compun din teava inox cu diametrul de 16mm, insertii din lemn de fag, set pridere (dibluri, suruburi, carlige plastic). Dimensiuni: 120 - 4.40ml(din 40 in 40cm). Gama de culori: natur, nuc, cires.









1.Maner din lemn pentru stampile 30mm, diverse culori, lacuit/nelacuit.


2.Maner din lemn pentru stampile de dimensiune H/d 37x17 mm (sau orice alta dimensiune la cerere).


3.Manere din lemn pentru stampile, diferite aplicatii, forme, culori, dimensiuni: electorale, de control pentru sectiile de votare 15-35mm, rotunde 17 - 50mm, dreptunghiulare 26x10 - 120x80mm, ovale, etc.










1.Oua din lemn, dimensiune 60x43 mm, culoare la cerere, baituite, lacuite, etc. Ideale pentru incondeiat, pictat, artizanat, promotii/ campanii publicitare.


2.Bare din lemn de fag/brad, diferite diametre 10-30mm,diferite nuante.


3.Inele din lemn, diferite diametre 30-95mm, latimi 6-15mm, diferite sectiuni.


4.Elemente strunjite din lemn pentru productia de mobila: butoni si manere pentru sertare sau usi, picioare mobilier,ornamente mobilier, bile, conuri, elemente strunjite pentru instrumente muzicale, elemente pentru decoratiuni interioare, etc.


5.Suport din lemn pentru steag sau fanion. Tija din lemn 9mm, lungimea si culoarea in functie de specificatie. Se pot realiza cu mai multe brate.


6.Elemente din lemn pentru companii de publicitate(ex. trofee, articole promotionale,etc.), diferite forme.








1.Demagnetizor : Dispozitivul pentru demagnetizat/magnetizat scule se adreseaza atelierelor de prelucrari mecanice. Din cauza frecari scule de mana, frezele, burghie, etc. se magnetizeaza si poate aparea uzura prematura sau chiar distrugerea sculei.
De asemena sunt scule de mana care trebuiesc magnetizate (ex. surubelnite, extractoare, etc). Gama variata de diametre 180-300mm. Temporizare/protectie la supraincalzire. Alimentare 220V.


2.Filtre lichide alimentare :Filtre pentru lichide alimentare executate din otel inox w1.4301, tabla perforata, plasa, diferite forme si dimensiuni.


3.Piesa de legatura miniexcavator, demolator :Asigura legatura dintre bratul excavatorului si demolator.Confectionat din tabla de otel de 16 mm ramforsata.







1,2,3.Automatizare compresoare :Automatizare pentru comanda si monitorizare statie compresoare. Se pot comanda monitoriza mai multe compresoare simultan.
Posibilitate functionare in tandem simultan in functie de consumul de aer.
Parametri monitorizati sunt: presiunea, temperatura, debitul de aer, eliminare condens, uscare aer, timpul de functionare, schimbare ulei.



4,5.Modernizare automatizare utilaje, masini unelte :Modernizam sisteme de automatizare, comanda clasice sau pneumatice pentru utilaje diverse:industria lemnului, prelucrarea metalelor, mase plastice, etc. Utilizam relee de comanda programabile si PLC produse de Moeller, Siemens, etc.







1,2.Echipamente Noi :Utilaj pentru confectionat saci/huse din folie de plastic cu deschiderea de maxim 3000m si grosimea foliei 0.03-0.2mm. Actionarea este pneumatica se poate regla timpul de sudare si forta de apasare. Initierea sudarii se face de la pedala sau buton. Este prevazut cu senzori de protectie pentru evitarea accidentelor. Oferim consumabile:rezistente de diferite forme, banda teflon adeziva.



3.Echipamente Second Hand :VAND Freza (Centru) Frezat CNC tip. Cincinnati Milacron ARROW 500, an fabricatie 1995 cu urmatoarele specificatii:

tip CNC: ACRAMATIC 2100(Siemens) cu afisaj color touch screen
documentatie completa engleza/germana
cursa max. xyz: 510 x 510 x 510
magazie scule: 21
plaja rot/min:60 - 6000
con port scule: ISO 40
numar de axe: 3(4)
dimensiune masa de lucru:520 x 700
greutate max. piesa de prelucrat:350 kg
gabarit L x l x H: 2650 x 2000 x 2700mm
greutate: 3050kg
putere instalata: 16 kw.








Date de contact


Numele companiei: Blumapi Impex


Persoana de contact: Melinda Adam


Adresa: Str. Apalinei Nr. 71D


Localitate: Reghin


Judet: Mures

Telefon: 0265512010


Telefon mobil: 0744121747


Fax: 0265512010


Website: http://www.blumapi.ro/





Ne gasiti si pe http://www.aftr.aaz.ro/ Avem nevoie de sprijinul vostru.


Va regomandam si http://www.reghinonline.aaz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu